Våffelstugan Lofsdalen | Med sylt och grädde

Under ett besök i Lofsdalen får du inte missa en tur till våffelstugan. Stugan ligger på toppen av Mossaruten 820 meter över havet. På en vacker dag ser du norska fjällen i väster, Härjedalens fjäll Hovärken, Sånfjället i norr och hela Lofsdalens dalgång nedanför.

Nuvarande ägare Johan Karlsson har drivit våffelstugan sedan 2001 och inbjuder gäster med ett glatt leende och harmoniskt lugn. Våffelstugan erbjuder våfflor med sylt, smörgåsar, varma drycker och en vänliga gästfrihet i riktig fjällmiljö.

Bo i vildmarkskåtor
I våffelstugan kan du få möjligheten att prova på att bo på samiskt vis i en vildmarkskåta. Kåtorna är vinterbonade med centralt placerad eldhärd.

Hitta till våffelstugan
För att hitta till våffelstugan från Lofsens Fjällby tar du lättast bilen och åker mot Västvallen. Ett annat alternativ är att gå på skidor eller tolka efter bandvagnen som utgår från Karins Sportbod.

För mer information hör av dig till Johan på +46(0)708950317, johan@vaffelstugan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *